Agenda

Gebedsvieringen
Elke woensdagavond is er een oecumenisch avondgebed, om 20.00 uur. Speciale vieringen zijn er op:
– Woensdag 22 november: viering rond Eberhard Arnold (1883 – 1935), Duitse theoloog, schrijver, stichter van de Bruderhof. De Bruderhof is een internationaal netwerk van christelijke, anabaptistische gemeenschappen die geweldloosheid en gemeenschap van goederen hoog in het vaandel heeft staan.

Ronde Tafel Gesprekken
De roundtables zijn om 19:30. Thema’s:
– Donderdag 16 november: Open grenzen / Voorbij Fort Europa. Wie van plan is te komen op donderdag 16 november kan zich aanmelden bij noelhuis@antenna.nl en vragen om een wat uitgebreidere aanzet tot dit gesprek. Als je om 18 uur wil mee-eten is het ook fijn als je dat meldt. Het gesprek begint om 19.30 uur.

Films
De films zijn om 19:30.
– Vrijdag 27 oktober: The Other Side of Hope (Aki Kaurismaki, maker van Le Havre) – Een jonge Syrische vluchteling belandt in Helsinki. Met grote hoop voor een betere toekomst, probeert hij politiek asiel te verkrijgen, maar duikt noodgedwongen in het illegale circuit.
Boeken
De leesclub is om 19:30.
In het najaar bespreken we enkele van de favoriete Russische schrijvers van Dorothy Day.

– Vrijdag 15 december: Tolstoi – titel nog niet bekend.
Let op: de leesclub komt niet in het Noëlhuis bijeen, maar bij Wanda en
Gerritjan Huinink: Gersthove 18, 1112 HP Diemen.

 

Van harte welkom om voorafgaand aan een viering, ronde tafel gesprek of filmavond bij onze maaltijd aan te schuiven (om 18.00 uur). Bel wel even van tevoren om je aan te melden.

Comments are closed.

"The greatest challenge of the day is: how to bring about a revolution of the heart, a revolution which has to start with each one of us?"

Dorothy Day

↓ Toekomst ↓