Schipholwakes

poster-schipholwakes-kleinWaken bij het grensgevang op Schiphol

Elke tweede zondag van de maand is er van 14:00-15:30 uur een wake bij het Justitieel Complex (JC) Schiphol, Duizendbladweg 100, 1171 VA Badhoevedorp. In deze gevangenis zitten mensen die niet in Nederland mogen (ver)blijven omdat ze niet over voldoende papieren beschikken. Met deze wakes willen we een teken van solidariteit aan de migrantengevangenen geven. Ook willen we duidelijk maken dat we grote vragen hebben bij het opsluiten van mensen die niets misdaan hebben.

Vanaf Schiphol Plaza kun je er met bus 185 goed komen. Er wordt ook gezamenlijk naar de wake gereden met auto’s en soms met een eigen bus. Vertrek om 13:30 uur vanaf NS Station Amsterdam Zuid (naast restaurant Wagamama, Zuidplein 12). Aanmelden is niet nodig, maar als je te laat dreigt te komen of voor meer info kun je bellen met 06-30295461.

Meer info over deze wakes en over wakes bij de migrantengevangenissen Kamp Zeist en Rotterdam Airport vindt u op schipholwakes.nl, om te herdenken, te bezinnen en te veranderen.

wake zwartwit

Niets minder dan een grensbegrip from Onival on Vimeo.

Comments are closed.

"The greatest challenge of the day is: how to bring about a revolution of the heart, a revolution which has to start with each one of us?"

Dorothy Day

↓ Toekomst ↓